Новорічна композиція "Букет замість ялинки", "Український сувенір"

Відповідно до наказу №149 від 02.09.2018 «Про проведення свят, виховних заходів, місячників» з метою організації змістовного дозвілля школярів, з метою того, щоб схилити громадян України до думки відмовитись від передноворічного вирубування хвойних дерев; виховання дбайливого ставлення до природи рідного краю з 28.11.2018 по 03.12.2018 було проведено конкурс «Букет замість ялинки», «Український сувенір».

Зимовий букет - найкращий новорічний подарунок рідним і друзям. Він створює особливий настрій, коли за вікнами вирує заметіль, а все навкруги під сніговою ковдрою. Зимовий букет - це екологічно, зручно, сучасно, красиво.

У ставленні до новорічної ялинки, як у краплі води відтворюється наше ставлення до природи взагалі. Зустріч Нового року пов’язана в нашому житті із зеленою красунею-ялинкою, прикрашеною новорічними іграшками. Ми до неї звикли і рідко замислюємося над тим, у що обходиться природі наше бажання прикрасити живим деревом свою квартиру. І як гірко буває бачити , що вже в перших числах січня стрункі деревця викинуто на вулицю, як непотрібний мотлох.

Тому у конкурсі участь брали учні 1-9 класів. Було виготовлено значну кількість ялинок із різних новорічних іграшок. Учні та їх класні керівники проявили велику уяву та фантазію.

Журі відзначило роботи всіх учнів, які брали участь, але кращі роботи, які були направлені на районний конкурс, визнали таких учнів:

Чубик Назарій – 3 клас

Смик Вікторія – 6 клас

Стадник Ангеліна – 6 клас

Пехотін Карина – 9 клас

Довганич Максим – 2 клас

Дякуємо учням, батькам, класним керівникам та класоводам за активну участь у запропонованих заходах.

Кiлькiсть переглядiв: 148

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.
Будівська гімназія Рокитнівської селищної ради

34271

Рівненська область

Рокитнівський район

с. Буда

вул.Шкільна,13

Дата останньої зміни 28 Березня 2024

Фотогалерея